logo

---   HVIS DU VIL VIDE MERE  -  SÅ KOM TIL DEN HVIDE NEGER !   ---


                        Gutten-i-VW GUTTEN BACH

Jungehøj 47
Kyndby Huse
3630 Jægerspris

DK Danmark

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

www.gutten.dk 

25 30 03 66
45 86 64 82
  Øvrig feedback


Citater fra MAILS, BREVE og ARTIKLER: 

"Hej Gutten.

Tak for sidst - det var en kæmpe succes, og der blev refereret til seancen gennem resten af seminaret ! Jeg er oprigtig glad for, at jeg kom i tanke om dig, og fik dig med på dette seminar !""...Snart spillede og sang vi, så det var en lyst. Også mig, der ikke kan nogle af delene..."


"...Du formåede at involvere og begejstre denne meget brogede og forskellige skare mennesker - og det er lidt af en præstation..."

"... Vi vil gerne takke for et virkelig godt kursus. Du formåede at få alle engageret og deltage med deres bedste evner. Det var sjovt, lærerigt og samtidig krævede det fuld koncentration af alle medvirkende. Alle deltagerne har omtalt ovennævnte kursus meget positivt. De var lidt skeptiskei begyndelsen, men det fik du hurtigt pillet af dem. Generelt vil vi takke for dette spændende kursus, som gav os mulighed for at samarbejde på en helt anden måde end vi gør i hverdagen..."

"... Der er fra alle sider kommet rosende kommentarer til vores fælles anstrengelser...Sjovt og anderledes var det - lige sådan som jeg håbede på ..."

"... Hele seancen varede halvanden time og den fløj afsted, for der blev virkelig grinet meget ..."

"... Mange tak for sidst - det var en virkelig god og anderledes oplevelse, som alle har talt meget om, og alle synes det var sjovt og spændende at prøve ! Tiden fløj afsted og vi opnåede målet - at kunne samarbejde om noget nyt og udfordrende - og specielt da vi sammen skulle tromme til Sellasi`s dans, så vi et godt resultatt af det indlærte... Det faktum, at vi kørte temaet videre under middagen har også været en succes, så vi har været glade for at låne dine afrikanske ting og for din kreative hjælp og praktiske assistance hele dagen..."

"... Vi var dybt imponeret over dine pædagogiske evner til at få 60 mennesker til at samarbejde på denne utraditionelle måde ..."

"... I hverdagen har vi måske ikke de store muligheder for alle at være sammen om noget, der sætter gang i kreativiteten og humøret, samt sætter os ud over de sproglige og kulturelle barrierer vi ind imellem har, da vi er af mange forskellige nationaliteter. Derfor var det en stor glæde for os at opleve, hvordan vi swinger sammen på et helt andet plan end det faglige. Samtlige medarbejdere -og ikke mindst ægtefæller og kærester siger dig derfor TAK for den måde, hvorpå du "åbnede" vores julefest og gjorde det til en forrygende fest ! Vi kan på det varmeste anbefale dit trommekursus til sjov, alvor, udvikling, kommunikation, spænding, leg; stort set alt hvad vi voksne har for lidt af i vores hverdag ..."

"... Mange tak for din indsats på introduktionsseminaret, hvor du gav vores deltagere en smuk oplevelse. Ja, nogle mener endda, at det var helt ekstatisk... Jeg spurgte en deltager om hun syntes at dit indlæg havde været relevant. Det syntes hun sandelig, det havde jo rystet os sammen. På den måde formulerede hun præcist vores mål med dit indslag: at skabe et fællesskab ..."

"... Hvad fik vi ud af det ? Det er højst individuelt - men jeg tager vist ikke munden for fuld, når jeg vover at påstå, at det handlede om at turde blotte sig og dumme sig. Det handlede lidt om at få lov til at være barnlig glad, synge og bare tromme løs. Det handlede om at lytte til hinanden og helt legalt konkurrere med hinanden. Det handlede om mange ting - og noget af det bundfælder sig først bagefter. I Sekretariatet var vi både personligt og som arrangører mere end tilfredse med arrangementet. Det var spændende at være en del af den trommende cirkel. Det føltes godt i nuet, men faktisk er det først bagefter, man for alvor forstår, hvad det var, der blev sat igang og hvilken betydning det havde - og får ..."

"... Tusind tak for en uforglemmslig oplevelse. Både elever og ansatte har lige siden talt og snakket om vores fælles oplevelse. Selv vores naboer har berettet om at vi - musikken lød rigtig godt ..."

"... På et tidspunkt var luften tyk af højfrekvent energi, sved, glæde og fællesskabsfølelse. Det var en utrolig oplevelse, min bevidsthed var koncentreret i mine hænder, trommeskindet - takten - pulsslaget. Alt andet eksisterede ikke, og var heller ikke vigtigt, engagementet var totalt ... - nu bagefter kan jeg til enhver tid erindre mig denne oplevelse af fuldstændig tilstedeværelse ..."

"... Jeg kan fortælle dig, at der ikke tidligere et blevet talt så meget, så længe og så positivt, om et arrangement i personaleforeningen ..."

"... Og du kan sikkert forestille dig, hvilke forventninger et reklamebureau har til et kreativt og anderledes input på en udviklingsdag og hvor kritisk et publikum vi er ... Du har på den måde skabt et fællesskab, som vi fortsat bygger på. og det er præcis det udbytte, jeg havde håbet at få ... Det har ganske enkelt været en af de bedste investeringer, vi endnu har gjort ..."

"...Det blev en helt suveræn aften takket være din ekstra klaver-optræden, og eleverne har talt meget om musikindslaget og rost det i høje toner ..."

"... Gutten var en spændende person og gav os en ligefrem og humoristisk feedback ... Vi fik rørt både krop og lattermuskler. En sjov måde at udvikle samarbejde og teamfølelse på ..."

"... hvilket positivt udbytte vi havde, og ikke mindst den energi og begejstring, som jeg oplevede efterfølgende blandt medarbejderne ..."


Fantastisk og værdifuld læring - intet mindre !

Du formåede med din entré i lokalet, at skabe en meget høj grad af skepsis mod dig selv, din tilstedeværelse og ikke mindst din adfærd ! Jeg er sikker på, at de fleste af deltagerne var parate til at forlade lokalet med den autoritære og styrende adfærd, du lagde for dagen. Det var en meget grænseoverskridende adfærd. Det fantastiske ved hele din seance var, at du på mindre end en time formåede, at skabe en yderst energifyldt og engageret stemning. Alt skpsis forsvandt som dug for solen og alle var pludeselig dybt engagerede i at leve sig ind i fællesoplevelsen. Læringen - som var meget værdifuld - var, at selv om man møder en adfærd man bestemt ikke bryder sig om ved første øjekast, kan der alligevel gemme sig en fantastisk person OG oplevelse bag - blot men giver det tid. Og i dette tilfælde kun en time ! Tænk på det næste gang du møder en adfærd du i første ombæring ikke bryder dig om - giv det  den chance !


Med venlig hilsen, 

DONG Energy 

Lars Thomsen

HR-udviklingskonsulent

Personaleudvikling"


"Det var en rigtig dejlig formiddag - vildt inspirerende! Det var mig som gentagne gange slog ude af takt - Én af mine kolleger har været til et arrangement med dig og syntes det var en sjov oplevelse. Han har anbefalet det til en skæg aften vi er igang med at planlægge sammen med en af vore samarbejdspartnere og vi vil derfor høre om du har mulighed for at komme torsdag d. 8/6"

"Tak for sidst. Du gjorde stort indtryk på folk !"

"Formålet med seminaret er at få diskuteret de udfordringer, som afdelingen står overfor, at få et fælles billede af disse udfordringer og at få identificeret en række løsninger på udfordringerne. Jeg er netop ved at udarbejde en mere detaljeret dagsorden for seminaret, men når jeg ser på den samlede dagsorden, må jeg indrømme, at de to dage bliver meget faglige tunge. Det har fået mig til at spekulere på om et Afro Session-arrangement, som du tilbyder, vil kunne tilføre den samlede gruppe noget energi og fællesskab midt i de to dage seminaret varer."

"Her skal der diskuteres masse af politik og hvordan vores fremtid skal være. men for at det ikke skal blive alt for tørt vil der være rart med lidt udfordring og underholdning. og da jeg kom til at tale med nogle af mine kolleger foreslog de dig. Vi har fredag eftermiddag fra ca. kl. 17 en times tid hvor vi lige skal have rystet hoved og gøre klar til at der skal være fest, og her vil det være fedt med noget der kunne udfordre deres tanker i forhold til hvordan man lytter til hinanden og derved får et bedre samarbejde.Jeg har engang oplevet en af dine fantastiske trommeseancer og synes det kunne være sjovt om de i min afdeling kunne opleve det samme."

"Vi er 40 deltagere, som skal på dupperne søndag formiddag efter en lang lørdag. Det har jeg hørt (fra Netto), at du kunne være mand for!"

"Jeg havde fornøjelsen af at opleve dig på European Project Manager, på Kurususcenter Rolighed i efteråret 2003. Jeg formoder at du fortsat kan levere den samme totaloplevelse..."
 
"Tak for en vidunderlig happening på Nyborg Strand, i forbindelse med Forstanderlandsmødet 2005. Jeg kunne godt tænke mig, at andre af mine kollegaer fik en lignende oplevelse. Jeg siger: “Safri Duo, go home !”"

"Først, tak for en fantastisk oplevelse på Mellemlederkonferencen i Nyborg tidligere på året. Vi var totalt "høje" af den oplevelse af  succes, du formåede at give os med trommerne, som jo var et helt nyt bekendskab. Vi er her i regionen i gang med en sammenlægning af fire bo – og aktivitetstilbud for udviklingshæmmede. Vi har brug for en fælles oplevelse af  "succes", "at vi kan samarbejde", " at vi kan få  opgaver til at lykkes", at lære hinanden at kende på en anderledes måde. Det tror vi på, du kan levere !"

"Jeg er glad for at dit arrangement gik godt. Vi taler stadig om den store og gode oplevelse vi havde under vor Kick off på Häckeberga Slott."

"Det var en stor succes med trommeøvelsen. Alle taler begejstret om det, og vi har udbragt mange hallelujaer i forskellige situationer. Det var i høj grad medvirkende til at gøre seminaret til en god, samlende og engagerende proces, så mange tak for det."     

"Jeg er logistikchef hos “X” i Herning. Jeg har tidligere oplevet dig til et arrangement hos Club 8 A/S. Det var virkelig godt."

"For et par år siden deltog jeg i en morsom trommesession hos dig gennem et DIEU kursus. Jeg har overvejet noget tilsvarende for mine jyske og sjællandske kolleger i forbindelse med vor sommerfest."

"Jeg har på et seminar med Børne- og ungeforvaltningen haft den interessante oplevelse at tromme sammen med hele ledergruppen med dig som styrmand. Dette ønsker jeg, at mine medarbejdere skal opleve."

"I forb. med overtagelsen af et medarbejder team, skal jeg holde et team event – og så kom jeg til at tænke på en séance, jeg deltog i hos SAS Data, i DGI byen for efterhånden 3-4 år siden. Du lærte os at spille afrikansk tromme (djembe) og vi havde en fantastisk sjov og lærerig eftermiddag. Jeg syntes at det var alle tiders gode idé, og kunne godt tænke mig at genbruge den."   

"Efter vor forrygende trommeaften, glæder vi os til at modtage videoen. Jeg vil gerne nævne, at jeg har fået mange positive tilkendegivelser efter arrangementet."

"Tak for sidst - jeg synes ligeledes at det var en go` gruppe at arbejde med. Og de var meget glade for dig. Jeg vil iøvrigt meget gerne bruge dig en anden gang hvis du er frisk. Jeg gi`r et vink når der kommer en lejlighed op - det sker løbende."
 
"Jeg har tidligere deltaget på en af dine sessions, som jeg var enormt begejstret for. Jeg vil spørge dig om du laver ”private surprises”, da jeg har en mand som fylder rundt og som trænger til at ”drilles” lidt – hvilket jeg ved, at du er fantastisk til også."

"Tak for et dejligt og underholdende arrangenent."

"Tusind tak for en rytmisk og anderledes formiddag. Det var spændende at blive draget ind i din musikalske verden. Vi fortsatte jo dagen med åbent hus og fest om aftenen og alt i alt var det en dejlig dag, som jeg tror alle vil se tilbage på med et smil og en god følelse i maven."

 "Mange tak for en kanon oplevelse i fredags."  

"Mange tak for sidst - det var fint, også selv om der ikke var vildt mange der var med til at synge om aftenen. I al fald var deltagerne glade, vi fik en samlet evaluering (for de 4 dage) på 4,8 ud af 5."

"Alle var enige om at det var et super arrangement !!"
 

 "Jeg har været den heldige deltager i et af dine trommekurser i forbindelse med et DIEU kursus. Nu skal jeg afsted på et teambuildingsseminar med en nysammensat gruppe af mine egne ledere. De skal tromme, skal de!"

 "Tak for en rigtig go eftermiddag og aften. Du har fået rigtig mange roser !"

 "Mange tak for sidst - jeg har kun hørt positive tilbagemeldinger på din undervisninghos Pharmakon for Novo Nordisk A/S."

"Tak for 3 forrygende dage."


"Tak for sidst. Det var en forrygende aften vi havde på Bregnerød Kro. Alle uden undtagelse var imponerede af din indsats. - Og hvilken "big surprise" da du gav den hele armen på det gamle klaver."

 "Jeg var med i en work-shop hos LEGO for et par år siden, hvor du med dine trommer havde hele gruppen i din hule hånd en times tid - det var fantastisk."
 
 "Jeg har hørt dig meget positivt omtalt - blandt andet af min mand, som har oplevet dig engang i Falcks redningskorps. Nu sidder jeg selv og skal arrangere et Kick-off for knap 30 medarbejdere i Salg/marketing + back office. Jeg vil meget gerne have, at de får en aha-oplevelse, samtidig med at de bogstaveligt talt lærer "at holde kæft og parere ordrer når de bliver bedt om det".... og såvidt jeg kan forstå, formår du at gøre dette på en meget fin måde? "

 "Tak for sidst på Rolighed ! Vi havde nogle supergode døgn med det hold, ikke mindst takket være din indsats."

"For omkring 2 år siden, havde vi her i KMD, et arrangement med dig og dine trommer. Et virkelig godt arrangment, som der stadigvæk tales om :o)"
 
"Tak for et suverænt arrangement."  

 "Tak for en god oplevelse, som for mit eget vedkommende også giver indsigt på et højere niveau. Vi skal evaluere dagen som helhed i vores pædagogiske udvalg i eftermiddag, så jeg er spændt på at høre, hvad de andre har fået ud af det. Indtil videre har jeg ikke hørt andet end at folk har oplevet det som et positivt indslag, men gad vide om de også ser de videre perspektiver? Internt er vi kede af at vi ikke tilstrækkeligt klart har givet udtryk for at alle personalegrupper forventedes at deltage, det taler vi lige med ledelsen om i eftermiddag. Du er velkommen til at henvise kunder, som vil høre om vores oplevelse. Jeg kan også sagtens forestille mig, hvor meget der kan komme ud af det, hvis en organisation/virksomhed vælger bevidst at bruge det til at illustrere og understrege en visions- og strategiproces."
     
"Tak for et fantastisk arrangement - det var virkelig sjovt !  Mange hilsner fra det mørke Jylland."

"Trommekurset var en stor succes på sidste projektledelseskursus, så vi har besluttet at vi gerne vil se dig igen til et Projektledelseskursus på Munkerupgaard, hvis du har tid."

    
" Jeg har anbefalet dig til et par andre firmaer allerede i min netværksgruppe fra Dansk Management Forum. Nu tak for denne gang."

 "Jeg havde fornøjelsen af at opleve dig i forbindelse med et arbejdsarrangement (DR) på falster i oktober. Det var stort.

 "For snart 2 år siden optrådte du i vores virksomhed med en Afro-Session, som vi var meget begejstret for, og som jeg efterfølgende har fortalt vidt og bredt om. Nu opdager jeg at vi "ikke en gang" figurerer som reference hos dig. Det er jo et privilegie som vi ikke vil undvære. Så før venligst INOPI på listen... og endnu en gang tak for en god oplevelse."
          
"Jeg har oplevet dig for 2-3 år siden til et mini-tromme-kursus med HK her i Esbjerg. Og tænker stadig tilbage på det med stor fornøjelse."

"Jeg deltog i arrangementet - for Center For Ledelse - i Hvalsø og synes det var utroligt sjovt og stimulerende for en gruppe som vores. Derfor overvejer vi i Bayer muligheden for at du kunne "levere" en lignende oplevelse for ca. 70 nordiske kollegaer i forbindelse med et salgsmøde der bliver holdt i Stockholmsområdet."  

 "Tak for sidst !  Det var skønt at du blev og udfoldede dig på flyglet."

 "Jeg fik aldrig talt med dig rigtigt om vores tromme kursus i september på Kullen i Sverige. Nu har vi set videoen allesammen og vi fik os et pragtfuldt grin. Vi var samtidg også imponeret over så flot det lykkedes for os (dig) at gøre det vi gjorde! Jeg syntes det var en rigtig dejlig dag og jeg tror vi fik meget ud af det allesammen. Du må gerne henvise til mig fra andre firmaer og sige, at vi har været tilfredse !!"
 
 "Jeg har gennem min bror, der er ansat hos Nordvestbank i Århus hørt om et forrygende og godt kursus han var på i fredags."

"Tak for sidst. Vi har fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra deltagerne forleden. Det var en kanon tromme-session, så du er velkommen til at bruge mig eller os som reference."

"Det var RIGTIG godt !"

"Tak for sidst, vi går alle sammen og synger ‘halleluja’ endnu. Det var en utrolig dejlig oplevelse at blive indført i de afrikanske trommers verden. - Jeg har faktisk netop i dag opfordret en anden TDC gruppe til at benytte dig, så du får nok en henvendelse."

"Vi har tidligere haft besøg af dig på vores TR-grunduddannelse i 2004 og det har deltagerne været meget glade for."
    
 "Du afholdt en trommesceance for chefer og ledere i Københavns Energi i Snekkersten. Nu er der en af deltagerne fra Snekkersten der er interesseret i et sådan forløb for sin egen afdeling. Jeg håber du kan - for vi syntes rigtig godt om aktiviteten."

"Tak for i dag, - som altid var det vellykket - og faldt godt i deres smag (du får måske en henvendelse direkte fra Grønland)."

 "Tusinde tak for nogle skønne timer i lørdags på Sørup Herregaard - det var bare så godt. Ud af de 82 pers. vi var, har jeg ikke hørt andet end, at alle synes det var noget af det mest geniale, så tak fra alle os i NCC Danmark, Råhus. Jeg håber at få fornøjelsen igen."
  
 "Tak for en god dag med vildmanden fra Sorø/Afrika."
 
 "Jeg har engang oplevet en af dine fantastiske trommeseancer og synes det kunne være sjovt om de i min afdeling kunne opleve det samme."

 "Tak for sidst. Det var en fantastisk oplevelse at deltage i din Afrosession. Os der deltog i kurset er ikke landet endnu. Jeg har sendt din brochure til en række af mine kunder, som jeg mener, kunne have interesse i en sådan oplevelse. Endnu en gang tak."

 "Tak for arrangementet på Fuglsøcenteret. Bagefter fik jeg mange positive tilkendegivelser fra deltagerne. Det er jo ret genialt det du laver. Det viser hvor nemt det er at samarbejde om et konkret projekt, at det slet ikke gør ondt at dumme sig, og at man lige så godt  kan skrotte sine fordomme om folk - med en tromme ved hånden viser de sig pludselig fra en helt anden side. Kort sagt, du var den perfekte opvamning til en rigtig god aften med snak på kryds og tværs. Det eneste jeg ærgrer mig over er at vi ikke havde et kamera ved hånden. Jeg ville godt have haft et billede af folk da du trådte ind og alle stod og blev lange i spyttet - et par billeder mens vi øvede os, og en video af det endelige resultat. Du må meget gerne henvise til mig hvis du har kunder der vil høre lidt mere om hvordan seancen virker. Halleluja."

"Du må endelig "hilse fra mig" i fremtidig dukumentation og sige, at du var et helt igennem fremragende og underholdende indslag til min fest. Alle havde en herlig oplevelse."
 
 "Du bidrog med en trommeseance på vores personaleseminar i Gilleleje - ca. 50 kollegaer deltog. Min oplevelse af seancen var, at den var utrolig fin og gav et flot billede og en fornemmelse af, hvad man kan præstere sammen - under ledelse. Derudover bidrog seancen til den gode stemning.Og jeg ville gerne forsøge mig igen i en anden sammenhæng og med nogle andre mennesker. Jeg kan varmt anbefale!"
 
"Her skal der diskuteres en masse politik og hvordan vores fremtid skal være, men for at det ikke skal blive alt for tørt, vil det være rart med lidt udfordring og underholdning. Og da jeg kom til at tale med nogle af mine kolleger, foreslog de dig."
 
 
 "Tak for endnu en god oplevelse med Afro Session, jeg vil ikke tøve med at anbefale dig andre steder. Og ikke mindst mange tak for din medvirken senere på aftenen også, der var super med din medvirken ved diverse indslag og i øvrigt fællessang."

"HEJ !!   Jeg heter Birgitta och førra veckan var jag med på en Røda Korset-kurs i Middelfart på Fyn. Personligen tyckte jag att det bæsta på hela kursen var trumm-sessionen vi hade på kvællen med dig, så dærfør vill jag på detta sætt tacka dig før en oerhørt
inspirerande och kul upplevelse!!"

"På 2. dagen kom vi i tilfældige workshops, hvilket var ok - det havde været svært at vælge. Jeg startede med spil på afrekanske trommer; en fantastisk fællesskabsoplevelse. Vi var afhængige af hinandens indsats, hvilket gav en stærk teamfølelse.... Jeg gik "høj" derfra. Tænk hvis vi kan få skabt den energi og teamfølelse som undervisere!!! Og i jobbet!! !"

"Det var en utrolig god og lærerig oplevelse og spændende at se, hvordan mine kollegaer oplevede den positive aften, som jeg tror,
alle fik meget ud af - "kommunikation på en anden måde". Der var mange henvendelser til mig bagefter ang. prisen, og flere, tror jeg vil,
henvende sig til dig om et arrangement. Jeg blev selv utrolig overrasket over, at selv personer, der følte sig meget alene, da de kom til
arrangementet, så hurtigt "faldt til" og kom "ind i samværet"Store-armbevaegelser1
Brug af cookies
Hjemmesiden bruger cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og hjælper os med at levere vores tjenester. De oplyser hvordan du bruger vores hjemmeside og hjælper os med at forbedre din og andres oplevelse af hjemmesiden.

Klikker du videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Ønsker du at slette cookies kan der findes vejledninger på Google, se mere her.

OK, forstået!